Eva Mouton

Drawing alone in an hoekske since 1991
Logo Eva Mouton
We zijn heel trots dat wij de collectie van Eva Mouton mogen verdelen. De vrolijke tekeningen van Eva kan je nu omtoveren tot een je favoriete kledingstuk. Ideaal voor de garderobe van de kids! Ken je haar nog niet? Dan stelt ze zichzelf even voor:
Ik ben Eva Mouton! In 2009 studeerde ik af als Master in de Beeldende Kunsten aan Sint-Lucas in Gent. Tot 2015 werkte ik solo als freelance illustrator. Vanaf 2015 werk ik samen met mijn partner Bert De Geyter. Ik illustreer boeken, teken campagnes voor grote en kleine merken en maak geregeld infographics voor overheden. Daarnaast maak ik muur- en raamtekeningen en heb ik een getekende column in de krant De Standaard, die elke week verschijnt op zaterdag. We hebben ook een webshop, waarin we mijn boeken, onze stoffen en ander leuks verkopen. Hoe we de stoffen ontwerpen? Ik maak de tekeningen en Bert voegt alles samen tot mooie patronen. Een match made in heaven!
En ook Editex en Eva Mouton zijn een match made in heaven. Eva zorgt voor de prachtige tekeningen en wij vertalen ze naar kwaliteitsvolle stoffen. Waar wacht je nog op? Aan de slag met die stofjes!