Eva Mouton

Drawing alone in an hoekske since 1991
Logo Eva Mouton

We zijn heel trots dat wij de collectie van Eva Mouton mogen verdelen. De vrolijke tekeningen van Eva kan je nu omtoveren tot een je favoriete kledingstuk. Ideaal voor de garderobe van de kids! Ken je haar nog niet? Dan stelt ze zichzelf even voor:

Hallo! Ik ben Eva Mouton, een Belgische illustrator die bekend staat om speelse, handgetekende designs. Geboren in een creatieve familie, ontdekte ik al op jonge leeftijd mijn passie voor tekenen.

Na mijn studies in de beeldende kunsten aan Luca Arts Gent, begon ik mijn carrière als freelance illustrator. Mijn werk is vaak autobiografisch en geïnspireerd door alledaagse gebeurtenissen. Ik hou ervan om humor in mijn tekeningen te stoppen, wat ze herkenbaar en geliefd maakt bij een breed publiek.

Mijn stoffencollecties zijn een weerspiegeling van mijn levensfilosofie: kleurrijk, toegankelijk en altijd met een positieve insteek. Of je nu een ervaren naaister bent of net begint met het ontdekken van de wondere wereld van textiel, mijn stoffen bieden oneindige mogelijkheden om je eigen unieke items te creëren. Onze handwerkkits zijn een gezellige bezigheid voor jong en oud. Onze uitgebreide familie figuurtjes zijn niet alleen grappig. Ze zijn de perfecte aanvulling in je hedendaags interieur!

 

Editex en Eva Mouton zijn een match made in heaven. Eva zorgt voor de prachtige tekeningen en wij vertalen ze naar kwaliteitsvolle stoffen. Waar wacht je nog op? Aan de slag met die stofjes!