Knipmode

Knipmode x Editex
logo_knipmode_Editex

Knipmode is het grootste zelfmaakmode maandblad van Nederland. Het is zelfs het enige Nederlandse tijdschrift met álle expertise op het gebied van zelfmaakmode. Dit magazine biedt volop inspiratie, praktische én technische informatie over het zelf maken van je kleding en leuke stylingtips. Niet alleen creatief, maar ook praktisch en kwalitatief hoogstaand.

Elke maand worden lezers verrast met nieuwe modecollecties, van trendy tot klassiek, vertaald in heldere werkbeschrijvingen en patronen. De lezeres is geïnteresseerd in modetrends en ideeën om haar kleding te stylen. Ze hecht waarde aan eigenheid en goede kwaliteit en is trots op haar eigen, unieke stijl.

Ben je creatief en heb je plezier aan het maken van je eigen kleding? Voeg je graag een persoonlijke touch toe aan je garderobe en ben je steeds op zoek naar de ultieme pasvorm? Dan is dit hét perfecte magazine voor jou.

In samenwerking met Editex heeft Knipmode een collectie samengesteld met de mooiste stoffen. Ideaal om te combineren met de patronen uit het tijdschrift.