Signature Collectie by Editex

Editex, groothandel in modestoffen sinds 1945.

Editex is een groothandel in modestoffen met al meer dan een halve eeuw aan ervaring. Zo heeft het merk een zorgvuldig samengestelde eigen collectie. Met deze collectie willen we iedereen stimuleren om een eigen identiteit te creëren. Daarom gaven we ze de naam Signature. Deze Signature collectie speelt in op de nieuwste trends. Bovendien staat ze bekend om haar grote diversiteit en hoogwaardige kwaliteit.
Door de jaren heen heeft Editex samenwerkingen met een aantal belangrijke partners opgebouwd. Daardoor zijn er verschillende nieuwe collecties toegevoegd aan het gamma.
Verder hebben we ook enkele private labels in huis. We zijn erg trots dat we de collectie van Eva Mouton mogen verdelen. Tenslotte is dit een collectie met een uitgesproken eigenheid. De stofjes met leuke printjes zijn perfect voor kleine (en grote) deugnieten! Daarnaast werken we ook samen met Bel’Etoile, een originele patronenontwerpster. Deze collectie omvat stijlvolle, verfijnde stoffen voor de mooiste dameskleding.
In het voorjaar van 2020 is Editex overgenomen door de Verachtert Group. Eén van de grote sterktes van Verachtert is de hoge kwaliteit die ze telkens leveren. De overname zorgt voor een explosie aan expertise onder één dak!